Maderoterapiaa Hyvinkäällä

Bellabaci hieronta

Tämä hoitomuoto on 100% silikonisilla imukupeilla tehtävää hierontaa. Hoito on yhdistelmä kuppauksesta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Iholle levitetään hierontaöljyä, niin että kupit saadaan liukumaan iholla. Alipaine imulla voidaan päästä usean senttimetrin syvyyteen kupin jäykkyydestä ja imun tehosta riippuen. 

Se poistaa kuona-aineita/toksiineja ja neste/rasvakertymiä, tehostaa veren-ja imunestekiertoa, vähentää selluliittia, lievittää lihasjännitystä, häivyttää arpia sekä kiinteyttää ihoa. Kupeilla saadaan aikaiseksi alipaine iholle, mikä tekee hoidosta rentouttavaa. Tämä on loistava vastakohta perinteiselle painelu hieronnalle.

Käytössäni on myös kasvoille tarkoitetut imukupit. Hoidossa käytetään hierontaöljyä myös kasvoilla. Kasvoilla hoito poistaa stressiä ja väsymystä. Bellabaci-kuppi kasvoille stimuloi ihotoimintoja syvällä kudoksessa lisäten verenkiertoa ja ihon uusiutumista.

Käytän imukuppi hierontaa myös maderoterapiassa tehostamaan tarvittaessa rasvasolujen siirtymistä aineenvaihduntaa.

Hinnasto

Bellabaci hieronta 30 min.

Voit valita yhden kehon alueen esim. kädet, selkä, niska/hartia, jalat, kasvot

20e

 

Bellabaci hieronta 45 min.

Voit valita kaksi kehon aluetta esim. kädet, selkä, niska/hartia, jalat, kasvot

30e

 

Bellabaci hieronta 60 min.

Voit valita kolme kehon aluetta esim. kädet, selkä, niska/hartia, jalat, kasvot

40e

 

Mikäli sinulla on sydänsairaus tai jokin verenkiertosairaus, sokeritauti tai lääkekuuri niin keskustele lääkärin kanssa hoidon sopivuudesta. 

Hoidon jälkeen on suotavaa  juoda hyvin nestettä.