Maderoterapiaa Hyvinkäällä

Vasemmalla minä ja oikealla kouluttajani Arnela

Joulun alla maderoterapia sai huomioni kun luin jutun netistä, jossa kerrottiin uuden hoitomuodon rantautumisesta Suomeen. Halusin heti kokeilemaan hoitoja. Muutaman kerran jälkeen tiesin heti että tämä on se mitä haluan tehdä. Niinpä kouluttauduin Turussa helmikuun alussa. 

Koulutuksen jälkeen aloin järjestelemään tiloja kotiini, jossa aloitin hoitamaan muutamaa "mallia". Nyt keräämme tuloksia ja käyttökokemuksia, joita on tullut huikeasti. Vartalon mitat on saatu pienenemään, oma naisellinen olotila alkaa nostamaan päätään ihan huomaamatta. Muhkurat häviävät ihon alta ja vireystalso sekä energisyys on lisääntynyt. 

Olen itse täynnä ideoita, miten tästä hoitomuodosta voi saada kaiken irti lisäämällä elementtejä kuten jäitä ja kuivakuppausta. Myös eteeriset öljyt otetaan mukaan niiltä osin kun ne sopivat tähän hoitotapaan.

Koska hoito on 100% luonnollinen, puuvälineillä tehtävää, haluan pitää sen sellaisena myös lisäelementtien suhteen. Kylmähoito tehdään jäillä, ei laitteilla ja öljyjen tulee olla myös 100% luonnollisia.

Teen hoitoja vain naisille, koska haluan auttaa jokaista naista joka on jo kokeillut kaikkea päästäkseen edes muutamasta sentistä eroon. Keskityn siis naisten ongelma alueisiin.

Pidä liikunta ja oikeanlainen ravinto arjessa mukana ja lisää vielä maderoterapia, niin huomaat eron.

Keskityn hoidoissani naisten ongelma-alueisiin, alla kuva