Maderoterapiaa Hyvinkäällä


Sano hyvästi selluliitille ja ota maderoterapia osaksi elämäntapa muutosta

Haluatko kokeilla jotain uutta? Tule kokeilemaan maderoterapiaa. Tämä on hoito vain naisille ja täysin uusi hoitomuoto Hyvinkäällä.

Maderoterapia on Kolumbiasta lähtöisin oleva hoitomuoto. Siinä käytetään puisia kaulimia, joilla hajotetaan ihonalaista rasvakudosta eli selluliittiä. Kaulimisen jälkeen käytetään puisia lastoja joilla kuona siirretään lymfakiertoon, sieltä imusolmukkeiden kautta aineenvaihduntaan.

Hieronta on 100% luonnollinen hoitokeino. Ei laitehoitoja eikä kemikaaleja. Vain luonnollisia öljyjä ja puiset työvälineet. Tämä on loistava vaihtoehto, mikäli koet esim. jalkojen perinteisen hieronnan kivuliaaksi. Kaulimilla ja lastoilla päästään laajemmalle alueelle iholla kiihdyttäen aineenvaiduntaa lihasten ympärillä.

Maderohieronnan tekniikka perustuu kaulimilla tehtäviin liikesarjoihin ja niiden toistoihin, jolla pehmitetään ihoa ja sen alla olevaa rasvakudosta. Käytettävissä on useita eri kaulimia, jotka on suunniteltu nimenomaan vartalon eri kohtien käsittelyyn.

Alkuun käsittely saattaa tehdä kipeää esim. reisien sisäpinnalla ja alavatsalla. Käsittelyn voimakkuutta ja välineiden asentoa muuttamalla pystyn kuitenkin käsittelemään nekin alueet niin että hoito on enemmän rentouttavaa kuin kivuliasta. Kerta kerran jälkeen nekin paikat pehmiävät  ja pystytään käsittelemään normaali voimakkuudella. Älä siis pelkää tulla kokeilemaan vaikka sinulla olisikin kipeitä selluliitti kohtia.

Ainoat haittavaikutukset ovat ihon punoitus, kuumotus ja mahdollisesti pienet mustelmat niissä kohdin joissa selluliitti on muodostunut kovemmaksi. Nämä ovat ihan normaaleja ihon reaktioita käsittelyn aikana. Niitä tulee myös normaali hieronnassa. 

Tärkeintä hoidossa on omat tuntemukset ja se että hoito on myös rentouttavaa. Hoitoon voi tulla ihan vain kehon ja mielen rentouttamiseksi ja jos sinusta tuntuu että stressi tasot ovat liian korkealla. Tällä hoidolla saa apua myös stressiin.

Vatsan käsittelyä


Mihin maderoterapiaa käytetään

Maderoterapialla voidaan;

*poistaa selluliittiä

*lisätä aineenvaihduntaa ja verenkiertoa

*vähentää suonenvetoja

*lievittää kireitä lihaksia

*poistaa turvotusta

*rentouttaa kehoa ja mieltä

*poistaa rasva ja nestekertymiä

*kiinteyttää ihoa

*pienentää vartalon ympärysmittoja


Maderoterapiaa ei suositella ..

*raskaana oleville (voidaan hoitaa  esim. pohkeet ja kädet)

*jos sinulla on suonikohjuja (kevyempi hoito niille alueille)

*kuukautisten aikana (voidaan hoitaa jalat, kädet ja pakarat)

*sinulla on jokin sydän tai verisuonisairaus (keskustele lääkärisi kanssa hoidon sopivuudesta)

*jos olet sairaana, sinulla on tulehdus tai lääkekuuri päällä